Etusivu > Fiboxista
FIBOX Make Difficult Easy

 

Production

 

Fibox on suomalainen yksityisyritys, jolla on tytäryhtiöt kymmenessä maassa, neljä tuotantolaitosta ja lukuisia paikallisia jakelijoita jokaisella mantereella. Tarjoamme täyden arvoketjun tarkkuutta vaativien muovipuristeiden tuotesuunnittelusta komponenttien valmistukseen ja sähkökeskusten sekä kojeiden kokoamiseen. Maailmanlaajuisen toimitusketjumme alkulähteinä ovat uudenaikaiset kotelotehtaat Tampereella ja Etelä-Korean Inchonissa.

Fiboxin muovikotelot olivat ensimmäiset laatuaan tullessaan markkinoille vuonna 1966. Nämä modulaariset polykarbonaattikotelot (PC) aloittivat keskusrakentamisen uuden aikakauden ja aktiivinen tuotekehitys on ollut siitä lähtien tärkeä perusta yhä jatkuvalle kasvulle.


Sertifioitua laatua
 

Fiboxin yli kymmenestä koteloperheestä löytyy kaikenlaisiin sovelluksiin korkealuokkaisia kotelovaihtoehtoja sähkö- ja elektroniikkalaitteiden suojaamiseen ja koteloimiseen. Kotelot toimitetaan joko vakioversioina suoraan varastosta tai tarpeellisin työstöin asiakastettuina haluttuun kokoonpanoon.

Fibox käyttää korkean laadun takaamiseksi myös ulkoisia laadunvalvontalaitoksia. Fiboxin koteloita ovat sertifioineet muun muassa Underwriter’s Laboratory (UL), SGS FIMKO Oy, Det Norske Veritas (DNV), Lloyds Register of Shipping (LR), Germanischer Lloyd (GL) ja Bureau Veritas (BL). EN 60529:n mukaisesti jopa IP 68 koteloita on tarjolla. Vakiokoteloita on laaja valikoima IP 66 / IP 67  -luokassa.
 

Yli 40 vuotta jatkuvaa tuotekehitystä
 

Fiboxin valikoimassa on yli 800 erilaista vakiokoteloa polykarbonaatista, ABS-muovista, polyesterista ja alumiinista. Yritys on koteloteollisuuden huipulla sekä tuote- että valmistusteknisessä kehityksessä. Esimerkiksi FIBOX MNX –koteloperheen yli kaksisataa mallia valmistetaan kaksikomponenttikoneella, jolloin tiivistetty pohja tulee suoraan muotista. Näin tiiviste istuu erittäin tarkasti urassaan ja takaa huipputiiviin koteloinnin. Fibox on ainoa näin toimiva kotelovalmistaja. Näiden ainutlaatuisten muottien ansiosta pystymme takaamaan OEM-valmistajalle edullisia vaihtoehtoja vakiokotelon asiakkaistamiseen jo muotissa.

Fiboxin sitoutuneisuus asiakkaiden tarpeiden täyttämiseen on meille johtavaa teknistä asemaa tärkeämpi asia. Kaikki tuotteemme on suunniteltu yhteistyössä monikansallisten asiakkaidemme kanssa. Näin voimme tuottaa uusia universaaleja koteloratkaisuja, tehdä parannuksia tuotteisiimme sekä kehittää lisätarvikevalikoimaamme.

 

Copyright
Legal Notice
FIBOX Make difficult easy