Fibox ARCA – ruostumattomat sähkökaapit erityisen koviin ja vaativiin olosuhteisiin — 01.05.2014


Fibox ARCA -tuoteperheen erikoisuus on sähkökaappien materiaalina käytetty korkealuokkainen polykarbonaatti. Polykarbonaatti ei ruostu ja siksi se tarjoaa pitkäikäistä ja luotettavaa suojausta myös erittäin karuissa olosuhteissa, altistuipa se sitten äärimmäisille sääolosuhteille tai kovalle käytölle ja iskuille. Ulkotiloihin asennettuna Fibox ARCA -sähkökaapit ovat omassa luokassaan polykarbonaatin laajan käyttölämpötila-alueen, hyvän UV-suojan sekä vedeltä ja pölyltä suojaavan IP 66 tiiviysluokan ansiosta. Polykarbonaatti kestää hyvin kemikaaleja ja sen iskunkestävyys on jopa IK 10, joten kotelot ovat suojattuja myös vandalismilta.


Helppo työstettävyys


Fibox ARCA -sähkökaappien suunnittelussa on loppukäyttäjän lisäksi huomioitu tuotteiden parissa työskentelevät asentajat. Arjen helpottamiseksi Fibox ARCA -sähkökaappeja on helppo työstää verstaalla tai paikan päällä ilman erityistyökaluja. Työstetty pinta ei ruostu jälkeenpäin ja huoliteltu vaikutelma säilyy pitkään asennuksen jälkeenkin. Kevyenä materiaalina polykarbonaatti myös helpottaa asentamista, kuljetusta ja työstöä.

Fiboxin uusimmassa ARCA- tuoteperheessä on myös lukuisia innovatiivisia ominaisuuksia helpottamassa asennusta ja tuomassa käyttömukavuutta. Lukitusvaihtoehtoja sovellusten suojauksen varmistamiseksi on useita. Saranan kestävä rakenne mahdollistaa oven avautumisen 120° ja oveen asennettavien komponenttien kiinnittämisen. Asennusta nopeuttaa helppokäyttöinen DIN-kiskokehyssarja. Lukittava sisäovi  on asnnettavissa ilman asennustyökaluja. Tuote on helposti muokattavissa vaaditunlaiseksi runsaan lisätarvikevalikoiman ja asennuslevyjen syvyyden säätelymahdollisuuden ansiosta.

 

Fibox ARCA numeroin:

•  Pienjännitedirektiivi 2006/95/EU 1500VDC asti

•  Iskunkestävyys jopa IK 10

•  IP 66 tiiviysluokka

•  Raaka-aineen paloluokitus UL 94-5VA


Lataa tästä  ARCA- tuoteluettelo  (32 sivua, pdf)

Lataa tästä  ARCA-esite  (6 sivua, pdf)

Copyright
Legal Notice
FIBOX Make difficult easy